Полювання в Україні, Київській області

Мисливське господарство ТОВ «Трипільський мисливець» запрошує на полювання в Київську область. Ми створили всі необхідні умови для того, щоб проведення часу в нашому господарстві перетворилося на активний і захоплюючий відпочинок. Велике поголів'я тварин, професійні єгері, обладнані вишки, повний комплекс додаткових послуг – все це дозволяє нам задовольняти запити навіть найвимогливіших мисливців.

Розташування

Мисливське господарство розташовується на території Обухівського, Кагарлицького та Бориспільського адміністративних районів, з центральною базою на околиці міста Кагарлик. Всього 45 кілометрів від Києва і ви опинитеся на території наших угідь, які займають площу в 50 тисяч гектар. Хвиляста місцевість з ярами і балками створює сприятливі умови для мешкання диких звірів, у зв'язку з чим ми можемо запропонувати вам різні види полювання.

Полювання

Щоденна робота нашого висококваліфікованого персоналу дозволить вам залишитися задоволеними процесом і результатом полювання. «Трипільський мисливець» пропонує індивідуальне, колективне та облавне полювання на дикого кабана, європейську козулю, а також полювання на хутрових (заєць, лисиця) і пернатих (водоплавних і болотно-польову дичину). Супровід кваліфікованого єгеря підвищує ваші шанси на успіх. Можливе полювання з собаками або без, полювання з вишки. Ми надамо вам транспорт для полювання з водієм (УАЗ або Нива), засоби портативного зв'язку, досвідчені єгері оброблять дичину на центральній базі, обладнаній холодильниками для її зберігання.

Проживання

Після захоплюючого мисливського дня «Трипільський мисливець» запрошує вас відпочити в мисливському будиночку з усіма зручностями, в якому розташовані три окремих номери, обідній зал на 12 місць і кухня з посудом. Додатково можна замовити послуги кухаря.